ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 • Contactar
 • UNEIX-TE
 • ACCEDIR
 • Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona

  Av. Jaume I, 46 17001 Girona
  Tel. 972 418 500
  Fax. 972 418 501
  e-mail: girona@cambrescat.es
  CIF: Q1773001A
  © Cambra de Comerç de Girona. Tots els drets reservats.

   


   

  La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona és una corporació de dret públic que es regeix per la Llei 3/1993, de 22 de març, bàsica de les cambres oficials de comerç, indústria i navegació i la Llei 14/2002, de 27 de juny, de les cambres oficials de comerç, indústria i navegació de Catalunya i del Consell General de les Cambres.
  Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:
  La Cambra no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs.
  La Cambra no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
  En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
  Compromís de protecció de dades i de compliment de la LSSICE
  Les dades personals introduïdes en un formulari s’enviaran a les bases de dades de la Cambra i es tractaran de forma automatitzada amb la finalitat de poder prestar els serveis corporatius, també podran ser cedides a tercers amb finalitats estrictament d’informació empresarial. L’interessat dóna el seu consentiment perquè les dades es tractin de forma automatitzada amb la finalitat indicada.
  De conformitat amb el que disposa la LO 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari enregistrat conserva en tot moment la possibilitat d’exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades. Així mateix, i de conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, d’1 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials. En cas de dubte, així com per exercir els drets esmentats, pot adreçar-se a la Cambra mitjançant correu electrònic.